Inainte de a comanda un serviciu de amenajari interioare sau un proiect de design, multi clienti cred deseori, ca acest serviciu include selectia de combinatii frumoase de design, asistenta in amenajarea mobilierului si sfaturi pentru decorarea unui apartament sau a unei case. De fapt, amenajarile interioare includ mai multe lucrari, cum ar fi montaj gresie si faianta, instalatii sanitare, zugraveli, montaj parchet, instalatii electrice, mobilare si utilare. Amenajarea interiorului locuintei presupune o munca dificila, si de aceea ai nevoie de ajutorul unui specialist in amenajari interioare. Trebuie sa te hotarasti asupra designului ales, asupra stilului pe care vrei sa il abordezi si asa mai departe. In amenajarea interioara, cea mai mare provocare o prezinta alegerea pieselor, astfel incat sa fie creat un tot unitar. Motiv pentru care toate acestea trebuie alese cu mare grija.
O astfel de amenajare poate parea dificila, deoarece trebuie sa raspunzi intr-un mod cat mai organizat, astfel incat sa obtii un design placut si util, fara sa afectezi proportiile. Multi considera aceste amenajari interioare pentru case mici, extrem de confortabile si, daca sunt gandite asa cum trebuie, in functie de nevoile familiei, se pot face amenajari interioare exact dupa bunul plac, fara ca incaperile sa fie afectate. Atunci cand pasesti intr-o locuinta, te lasi cucerit in primul rand de cromatica, finisaje si texturi, astfel ca decoratiunile joaca un rol important intr-un astfel de spatiu. Insa, trebuie sa ai grija cand vine vorba despre amenajari interioare pentru case mici.
Calculam suprafata exacta si cantitatile necesare de materiale pentru pardoseli (granit, parchet, parchet PVC, gresie, marmura etc.) si tapetari in amenajarile interioare. Designerul de interior implicat in proiect, va urmari asezarea placilor si respectarea rasterului, rosturilor, asezarea frizelor si a placilor decorative in locurile potrivite. Indiferent de tipul de pardoseala, verificam nivelurile din fiecare camera astfel incat sa existe planeitate completa cu sau fara benzi de tranzitie. Nu este o problema pentru noi sa umplem o camera cu diferite tipuri de pardoseli (de exemplu gresie si parchet) si sa le unim elegant fara banda de tranzitie. Cand exista acoperiri pe pereti, luam in considerare tipul si metoda de instalare a elementelor instalatiei electrice, cum ar fi consolele, de exemplu.
Pentru vopsirea peretilor si lipirea tapetului, pregatim un master plan-schema, care asigura implementarea corecta a proiectului. Dupa finalizarea activitatilor de vopsire urmeaza doar montarea corpurilor de iluminat si montarea pardoselilor, precum parchetul laminat, gresia si faianta. Acest lucru evita patarea lor in timpul lucrarilor de finisare.
Constructii si Amenajari
0770.239.703
contact@constructiisiamenajari.ro
www.constructiisiamenajari.ro