Logo
0770.239.703         contact@constructiisiamenajari.ro
Constructii si Amenajari
Constructii si Amenajari
Constructie case si Amenajari interioare!

Montaj parchet

Doar in luna Februarie ai pana la 15% reducere la constructii case si amenajari interioare

Asezarea parchetului transforma interiorul incaperii. Chiar si instalarea clasica arata foarte impresionanta, iar modelul clasic aduce interiorului o nota de patina timpului. Ca parchetari profesionisti oferim servicii profesionale de montaj parchet. Suntem profesionisti si executam lucrari de parchetare de orice complexitate - de la montaj, raschetare si pana la restaurare. Montajul parchetului la cheie este cel mai profitabil serviciu, deoarece putem transforma complet pardoseala, si acest lucru te scuteste de orice necazuri asociate cu erorile montajului neprofesional. 

Ce este inclus in serviciul de montaj parchet la cheie

Clientii pot comanda montaj profesional de parchet bloc, precum si montaj de parchet laminat. Ca specialisti in montaj parchet lucram cu orice tip de material, de la parchetul standard, pana la parchetul dezvoltat de designeri. La montajul parchetului sunt incluse:

  • dezmembrarea completa a pardoselii vechi, cu eliminarea deseurilor de constructii;
  • turnarea sapei;
  • pregatirea unei sape de nivelare pentru suport;
  • repararea suportului, pregatirea bazei;
  • instalarea parchetului, urmat de slefuire si lacuire.

Razuirea parchetului 

Lemnul este un material durabil, cald si prietenos cu mediul, cu energie pozitiva si potrivit pentru intruchiparea celor mai multe idei creative. De la puntea clasica la o intruchipare artistica complexa, intr-o oarecare masura chiar exotica. De aceea parchetul va ramane pentru totdeauna o solutie relevanta pentru schimbarea interiorului oricarei incaperi. La fel ca toate podelele, parchetul necesita o oarecare intretinere. 

O atentie deosebita trebuie acordata parchetului sau podelelor din lemn noi, care au fost instalate pentru prima data, deoarece durata de viata a parchetului instalat, depinde direct de calitatea materialelor si de lucrarile initiale. O baza de nivel este cheia pentru sanatatea acoperirii pardoselii. Lucrarile de montaj parchet efectuate pe o baza perfect plana, garanteaza durabilitatea pardoselii casei. Razuirea este o lucrare din etapa finala dupa montajul parchetului. Atunci cand se utilizeaza echipamente si materiale de inalta calitate, podeaua va incanta ochii pentru o lunga perioada de timp.

Lucrarile de montaj parchet reprezinta o gama completa de servicii si anume, razuirea parchetului, placilor pline si a altor pardoseli. Lista lucrarilor de montaj parchet efectuate, includ pregatirea suprafetei pentru asezarea parchetului standard sau a placilor laminate, precum si sfaturi privind exploatarea si intretinerea parchetului. Putem efectua lucrari de montaj parchet in orice incapere, fie ca este vorba de un apartament, garsoniera, casa sau vila. Toate lucrarile efectuate sunt de inalta calitate si executate la timp. Orice lucrare cum ar fi montajul, razuirea si slefuirea parchetului si a placilor, chituirea si lacuirea, repararea parchetului va fi efectuata in conformitate cu toate standardele. In munca de montaj parchet, folosim cele mai bune materiale si cea mai buna tehnologie.

Review-uri

(8 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
4.9 (8 review-uri)
5 stele
(7)
4 stele
(1)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Pet ...
04.01.2023
Excelent
Renovare aparatment 3 camere in Berceni
Echipa tanara si foarte energica, au renovat un intreg apartament foarte rapid.
Dan ...
06.01.2022
Excelent
Constructie casa Bragadiru
Super echipa. Profesionisti, constructia casei si visul nostru a devenit realitate.
Vio ...
12.02.2022
Excelent
Amenjare apartament 120mp
Amenajarea de la 0 a unui apartament cu 4 camere in Baneasa. Foarte multumiti. Recomand
Vla ...
16.03.2022
Excelent
Renovare garsoniera
Multumesc echipei pentru renovarea micii mele garsoniere din Titan, Bucuresti
Ene ...
26.04.2022
Excelent
Casa la rosu
Constructie casa la rosu in comuna Chiajana, seriosi si foarte rapizi
Jea ...
08.05.2022
Bun
Renovarea unui apartament foarte vechi
Renovare unui apartament ce nu a fuseses renovat niciodata din 1970, lucrarea grea pe care au scos-o la capat
Ele ...
16.07.2022
Excelent
Renovare baie apartament
Renovarea baii vechi. Acum totul arata modern si frumos. Multumim echipei dvs.
Dan ...
08.09.2022
Excelent
Renovare curte casa
Reparatii gard la casa + montaj pavaj in curte. Va multumesc si va doresc mult succes in continuare.

Intrebari si raspunsuri

(1 intrebari) Adauga intrebare
Dut ...
04.07.2022
Buna dimineața, Sunt interesată de înlocuirea parchetului laminat din dormitor, deteriorat in urma unei inundații. Suprafata camerei este de aproximativ 14 m pătrați. As dori înlocuirea parchetului vechi cu un model stratificat din lemn. Am identificat câteva oferte la Dedeman. Ma puteti ajuta cu o recomandare de model? Puteti pregăti o oferta pentru costul lucrării, durata și când puteti începe? Multumesc, Bucuresti, sector 5
 
Constructii si Amenajari
Multumim pentru interesul aratat pentru Montaj parchet, pentru o oferta concreta de pret pentru Montaj parchet avem nevoie de mai multe detalii. Apelati acum echipa Constructii si Amenajari la numarul de telefon 0770.239.703 sau lasati-ne un numar si va contactam noi.


Contacteaza-ne

Constructii si Amenajari

0770.239.703

contact@constructiisiamenajari.ro

www.constructiisiamenajari.ro

Cere oferta de pret